OVER AD AUTOBEDRIJFOVER AD AUTOBEDRIJF

HET AD AUTOBEDRIJF, EEN LOGISCHE KEUZE

Met 130 AD Autobedrijven zijn we overal in Nederland te vinden.

Lees verder

Over AD Autobedrijf Lingewaard

Over AD Autobedrijf Lingewaard

AD Autobedrijf Lingewaard is een bestaand en betrouwbaar autobedrijf en nog steeds dé voordeligste garage in de gemeente Huissen. Eigenaar Sebastiaan Fellinga heeft na een aantal jaar gekozen om zich aan te sluiten bij AD Autobedrijven om zijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn op het gebied van service, onderhoud en reparatie.

AD Autobedrijf is een organisatie voor universele autobedrijven en is onderdeel van de internationale formule Auto Distribution (met meer dan 5000 garages in heel Europa). AD Autobedrijf biedt de unieke 24 maanden internationale garantie op alle door ons uitgevoerde reparaties. Door de internationale samenwerking kunnen wij voordelig inkopen en u de beste service bieden. Daarbij hebben we toegang tot de meest recente technische informatie en trainingen. Ook voor mobiliteitsgarantie bent u bij ons aan het juiste adres.

AD Autobedrijf Lingewaard verricht compleet onderhoud aan alle merken auto's en vervanging van ondermeer banden en uitlaten. Daarnaast zijn wij erop gericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn voor oa. APK, remmen, accu's, airco, uitlijnen etc. Dat niet alleen voor een zeer scherpe prijs, maar ook op kwalitatief goede wijze. Vooraf ontvangt u altijd een prijsopgaaf en vrijblijvend advies. AD Autobedrijf Lingewaard is niet voor niets BOVAG lid. Wij gebruiken uitsluitend onderdelen van A-merk fabrikanten. De kwaliteit is gelijkwaardig aan originele merkonderdelen, maar de prijs ligt een stuk lager! Allemaal om u nog beter van dienst te zijn.

Tot ziens bij AD Autobedrijf Lingewaard!

DE VOORDELEN VAN HET AD AUTOBEDRIJF

DE VOORDELEN VAN HET AD AUTOBEDRIJF

  • Betaalbare onderhouds- en reparatieservices
  • Universeel onderhoud voor alle merken
  • Maar liefst 2 jaar internationale garantie
  • Hoogwaardige technische apparatuur
  • Wij werken uitsluitend met originele onderdelen
  • Goed opgeleide en servicegerichte technici
  • Voordelige en snelle hulp bij pech
  • Uitgebreid occasion aanbod
  • BOVAG gecertificeerd

Lingewaard

Industriestraat 11
6851 EM Huissen
026-3250324
ad@autobedrijflingewaard.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats